Eigenzinnige Ervaring

Vakantie. De tijd voor ontlading, ontspanning en voor kinderen kan dat soms mooi werken via inspanning. Kom jij je samen met je kind inspannen om in het bos een prachtig geborgen plekje voor jullie samen te maken waarin jullie je kunnen ontspannen?

Jullie zijn welkom op zaterdag 9 juli van 13.30 – 16.30 uur. Een hele middag, aan de Marsdijk 15 in Bathmen. Voor jou en je kind. Samen op zoek naar ontspanning en daar allebei je eigen manier in vinden. Voor kinderen speels en voor ouders ook vol bewustwording. En toch luchtig en fijn. Voor elke ouder die graag bewust bezig is met de opvoeding en de ontwikkeling van zijn of haar kind. En voor elk kind dat geniet van buiten zijn en tijd met zijn of haar ouders.

hutten bouwen

Om je te prikkelen…..hieronder staat een beeldverslag van de Eigenzinnige Ervaring van 14 mei:

13238918_1170389276326337_3630347210188828420_n

Een heerlijke ervaring voor jou EN je schoolkind op zaterdag 14 mei van 13.30-15.30 uur in Bathmen. Samen beleven, buiten zijn, genieten van elkaar en met hernieuwd vertrouwen in jezelf wandel je de deur weer uit!  Voor elke ouder die graag bewust bezig is met de opvoeding en de ontwikkeling van zijn of haar kind. En voor elk kind dat geniet van buiten zijn en tijd met zijn of haar ouder(s).

Copy of Zintuigenpad eventZoals je gewend bent van ons houden we het deelnemersaantal laag (maximaal 8 kinderen en hun ouders) en staat er een zintuiglijke ervaring centraal. Dit keer ervaar je hoe het staat met je propriocepsis! Kinderen spelen en ervaren en jij als ouder krijgt bewustwording over dit zintuig en hoe je dit kunt beinvloeden. Dat kan natuurlijk alleen door te ervaren! Na de gezamenlijke activiteit is er voor de kinderen tijd om te spelen waaronder de ouders, onder het genot van koffie, thee en een versnapering, na kunnen praten. Kosten voor jou en je kind samen: 20 euro! Je bent van harte welkom na opgave.