Evenwicht in Emoties

Logo3Fysiek uit evenwicht zijn staat nooit op zichzelf. Emotioneel, mentaal of energetisch kan je ook uit evenwicht raken. Sterker nog, deze verschillende aspecten beïnvloeden elkaar. Soms merk je eerst dat een kind onzeker is, buikpijn heeft, angstig of juist boos of druk. Je kind is dan emotioneel uit evenwicht. Een wat ouder kind kan faalangstig zijn, negatief denken over zichzelf en mentaal uit evenwicht raken.

Je kunt de onbalans vanuit elke laag aanpakken. Ik begin altijd met het fysieke deel, omdat kinderen nou een keer graag spelen en ervaren. En tijdens het spelen zijn ze vaak ontvankelijk voor mooie verhalen over bange kinderen, boze kinderen of afwachtende kinderen. Daardoor heelt het kind emotioneel al een beetje. Maar soms blijven emoties in de weg zitten. Dan is het van belang als ouder te kijken naar die emoties. Wat zeggen ze je? Wat zegt je kind je?

Door middel van coaching met spiertesten kan ik jou, als ouder, helpen inzicht te geven in de emoties van je kind. Zodat jij handvatten krijgt om de emotionele blokkades bij je kind op te ruimen. Vaak is het zo dat kinderen dan emoties spiegelen van een van de ouders. Wist je dat kinderen die onrustig en druk zijn veelal rustiger worden als de ouders weten hoe ze evenwichtig en kalm kunnen blijven? Meer informatie? Kijk op puurmanoncoaching.nl.

Vergoeding

Wanneer je kind, naast sensorische informatieverwerking ook emotionele coaching nodig heeft wordt dit apart gefactureerd. Uiteraard wordt dit vooraf besproken met jou als ouder. Het uurtarief van emotionele coaching (NEI coaching) is 60 euro per uur excl. BTW .

Ik ben als NEI-caoch aangesloten van de Verenging van Integrale Vitaliteitkunde. Dat betekent dat jouw zorgverzekeraar, mits je een aanvullend pakket hebt, wellicht een deel van de factuur vergoed.