Evenwicht in Emoties

Logo3Fysiek uit evenwicht zijn staat nooit op zichzelf. Emotioneel, mentaal of energetisch kan je ook uit evenwicht raken. Afhankelijk van je eigen blik als ouder valt soms emotionele onbalans als eerste op. Je merkt bijvoorbeeld dat je kind onzeker is, buikpijn heeft, angstig of juist boos of druk. Je kind is dan emotioneel uit evenwicht. Een wat ouder kind kan faalangstig zijn, negatief denken over zichzelf en mentaal uit evenwicht raken.

Deze emotionele onbalans heeft effect op het welbevinden van je kind, zijn zelfverzekerdheid en de manier waarop hij contacten met de omgeving aangaat en ervaart. Gelukkig is er een hele mooie zachte methode om zowel je kind als jou als ouder te ondersteunen bij emotionele groei die ik ter beschikking heb; de ReAttach methode. Een systemische behandelmethode, waarbij ik ouders meeneem in de behandeling. Want, als je wilt dat je kind kan groeien zal er ook bij jou als ouder ruimte dienen te zijn voor groei.

Terwijl ik speel en fysiek bezig ben met je kind, zet ik in de behandeling met je kind de ReAttach methode in. Zo krijg jij ruimte om een evenwichtig en kalm voorbeeld te zijn en krijgt je kind ideeën hoe hij bijvoorbeeld woorden aan zijn emoties kan geven.